Ångerrätt och retur

 

30 dagars ångerrätt!

Du har full ångerrätt i 30 dagar från det att du har mottagit varan, gäller ej livsmedel. Enligt Lag (2005:59) om distansavtal gäller inte byte och ångerrätt på så kallade färskvaror som bl. a konfektyr.. 


Returfrakt debiteras med upp till max 69:-. Summan dras automatiskt av från varuvärdet när vi återbetalar dig. I de fall vi inte kan debitera pengarna automatiskt vid retur ställs en faktura ut på aktuellt belopp. 


Erhållna rabatter (t ex vid "tag 3 bet för 2") omräknas vid retur och kan förloras.


Om du har valt att betala mot faktura, observera att fakturan har 14 dagars betaltid och du kan behöva betala fakturan, även om du returnerar varan. Pengarna återbetalas när vi har tagit emot din retur.

 

Returetikett

Du behöver inte sätta på frimärken och inte köpa förfrankerad returpåse på Posten när du använder vår returetikett (i så fall blir det dubbel portokostnad). Det enda du behöver göra är att klistra fast returetiketten utanpå paketet och lägga på närmsta brevlåda eller lämna in på Postens serviceställe.


Nyskick

Varor som returneras ska vara i nyskick, med eventuella instruktioner, lappar hel förpackning.


Enkelt att returnera

Fyll i de produkter du vill returnera enligt instruktion på packsedeln och skicka med returtalongen (del av packsedeln) med de varor du vill returnera eller byta. Notera att du som kund är ansvarig för returen.


Byta en vara

Beställ den vara du vill byta till. Packa och returnera varan enligt instruktionen på packsedeln. Skriv på returtalongen Byte och det nya beställningsnumret. Vid byte till samma vara i annan färg debiteras inte returfrakt och vi ersätter din extra fraktkostnad.